En-til-en

a

En-til-en timer

Din vei til mer glede og mening, balanse og overskudd
DIN vei

Hvert enkelt menneske har sin egen reise og sin egen oppskrift, og noen ganger trenger vi hjelp til å finne veien.

Det kan være situasjoner som involverer relasjoner eller arbeidssituasjon, det kan være jakten på større mening, søken etter deg selv eller det kan være oppgjøret med ting i fortiden.

 

Mitt spesialfelt er møtepunktet mellom kropp, sinn og liv. Hvordan våre indre historier og tilstanden i kroppen vår, fargelegger vår opplevelse av livet, og dermed også påvirker våre valg. Og, hvordan vi kan endre dette.

Som oftest er det oss selv som står i veien for oss selv, men vi ser det ikke. Vi ser ikke oss selv klart, og dermed heller ikke veien fremover.

Ved å ta tak i ressursene i kropp og sinn, øke forståelsen av egne indre reaksjoner og prosesser, balansere ut stress og øke indre tillit og kontakt, åpner vi veiene til et helt nytt liv.

Mine verktøy er i hovedsak samtale, bevisstgjøring og en bred kunnskap om kropp og sinn, men med bakgrunn som massør, healer, dybde/regresjonsterapeut, lærer innen sjamanisme, tantra og yoga, samt praktiserende i kraniosakral terapi, tar jeg også i bruk disse verktøyene for å hjelpe deg dypere inn i deg selv og til å åpne opp for muigheter og indre ressurser.

Jeg samarbeider også nærmt med Bente, akupunktøren på senteret vårt, og får slik også tilgang på verktøyene som ligger tilgjengelig i akupunkturen. Dette er et samarbeid som har gitt enda mer fremgang i folks prosesser.

 

  • Få bedre kontakt med deg selv
  • Få tilgang på egne ressurser
  • Finn veien ut av fortiden og begrensninger
  • Få innsikt i det enorme potensiale som ligger i mennesker generelt og deg spesielt
  • Opplev mindre stress, mer glede, velvære og mening
Priser
  • 1 time 800,-
    1 1/2 time 1100,-
    2 timer 1350