YOGA, TANTRA, SJAMANISME

Grunnleggende kroppsbevissthet

 Tid: 5x 18.00-20.00 / 3-timers helgekurs Pris:

Pusten, kroppen og vårt bevisste fokus, er portaler inn i en hel indre verden.

Pusten er broen mellom det bevisste og ubevisste sinn. Den foregår naturlig som del av og uttrykk for kroppen og vår psykiske tilstand.
Men, pusten kan også styres bevisst. Og, når vi gjør det, kan den brukes til å påvirke tilstanden i kropp og sinn, eller å reise innover i det indre univers, og oppdage skjulte ressurser og egne mønstre.

Kroppen vår er hele vår historie i fast form. Vår biografi som er blitt biologi. Her ligger ressurser tilbake fra forfedre i genen våre, her ligger vår unike sammensetning og karakter, her ligger våre lengsler, våre minner og følelser. Ved å flytte bedre inn i kroppen, får vi kontakt med våre unike ressurser, og kan samtidig gi slipp på stress, bekymring og mønstre som ikke er våre, og som ikke tjener oss.

Et mildt, rolig kurs, med fokus på pust og tilstedeværelse, ved hjelp av kroppskontakt, ledet meditasjon og noen helt enkle yoga øvelser.

Indre Vårengjørning

 Tid: 3-4 timer Price:

Et kurs med fokus på å gi slipp og skape nye mønstre. Vi benytter teknikker fra sjamanisme, og visualiserings øvelser. Vi jobber i det indre og det ytre rommet for å skape bevisstgjøring og transformasjon.

Kurset er foreløpig kalt Indre Vårrengjøring, men kan også brukes i andre overganger. I forberedelse til høst, vinter, solverv og nye år. Og, det kan tilpasses til den ekeltes unike situasjon, og kan dermed brukes i overganger i livet, og når man har behov for bevisstgjøring og en ny start.

Namaste yoga

Tid: 4 timer    Pris:

Namaste betyr de evige eller guddommelige i meg, hilser det evige/guddommelige i deg, og dette kurset er laget for å gi deg kontakt med denne delen av deg. Gi deg kontakt med livet som flyter gjennom deg.

Gjennom rolig yoga, sterk kroppsbevissthet og bevisst fokus og pust, tar vi kontakt med flyten i oss, med bevisstheten bakenfor hverdagssinnet, og inn i den litt stille, tidløse utgaven av hvem vi er.

Et kurs som passer for, og er tilgjengelig for alle. Det tar deg lengre inn i dybdene, med utgangspunkt i der du er. Opplevelsen blir din egen, unike, men det vil uansett gi deg en smak av det som finnes bakenfor hverdagens kjas og mas.

Velkommen til hvile, påfyll og mer innsikt.

Sjamanistisk helg

 Tid: 1-3 dager Pris: 900-1800

Vi drar ut i mer naturnære omgivelser, og tilbringer en dag eller en helg i et roligere tempo, i enklere omgivelser. Borte fra byens larm og hektiske tempo, for vi mulighet til å kontakte naturen. Naturen i oss, og naturen vi alle fødes ut av.

Dette er et døgn eller en helg med litt senkete skuldre, med meditasjon, trommekraft, sermonier og indre personlig arbeid, men også en helg for stillhet og samvær, fra et litt annet nivå.

De fleste av disse helgene arrangeres i Norhordaland, på gården til Morgan Bjørgo. Høyt oppe på toppen av fjellet, med utsikt over fjell og fjorder. Nårt og tilgjengelig, og likevel så helt inne i sin egen stillhet, fylt av dyrene og naturens puls. Vi samles rundt bålpannen, lager mat i felleskap og sover i «slunkabol» mellom øktene av indre arbeid. Disse helgene er også åpne for å ta med barn, dersom man har noen det kjennes riktig å inkludere i dette arbeidet.