Facebook-banner.jpg

Chakradans

Chakradans, eller Chakradance som det heter i sin orginalutgave, er en spennende selvutvikling og selvinnsiktsreise, skapt av Natalie Southgate. Det er basert i dans, meditasjon og jungiansk psykologi, og kalles sjelens dans. Gjennom ulike format og reiser, med basis i spesialdesignet musikk og sammensetning, danser du deg inn i et dypdykk i din egen sjel og underbevissthet, hvor du kan oppdage stadig nye fasetter av deg selv, og få bevege på temaer og ressurser som ligger der.
Det deilige er at prosessen er helt personlig, og din helt unike, hver gang, samtidig som det foregår innenfor rammene av tydelig utformete reiser og temaer, gjennom meditasjon, dans og tidvis mandalaart.

Hver kveld eller hver temarekke er så satt at du peiles inn i møte med spsielle aspekt av deg selv, og samtidig så åpne at du får danse din egen dans og utforske ditt eget indre landskap.
Rammene er skapt i samarbeid med lederen for den jungianske pykologiforeningen, slik at de trygger en dyp og samtidig trygg reise, hvor sinnet åpner seg i passelige porsjoner til at du også får integrert det etterhvert.

TK-0720+All+colors+dancing+girl+logo(1).jpg

The Awakening cycle

The awakening cycle er en 9-ukers reise gjennom de 7 chakraene, med en introduksjonskveld og en integreringskveld. En vakker og dyp reise i deg selv, og i en trygg liten gruppe, der du også får info om chakraene tilsendt mellom kveldene.
Her er vi en fast gruppe som foretar denne reisen sammen, det skaper trygge rammer for både å åpne innover i deg selv, og også til å dele, om du ønsker det.

9 kvelder a 1,5 timer

Pris: 3000,-

17858696852570625.jpg

Reboot Your Base

Et dypdykk og en re-energiesering av rotchakraet gjennom 4 ulike temaer og dansereiser. Hver dansereise og tema innledes med meditasjon, så dans og til slutt refleksjonsøvelser eller mandalart, for å fordype den indre opplevelsen.

En ferd gjennom rotchakraets ulike aspekter, som gir innsikt, et stødigere fundament og ny energi.

Kan kjøres som hel dag, 2 x 3 timer

 eller 4 x 2t.

Pris: 1200,- for hele reisen

Facebook+Icon+Image.jpg

Journeying

Dette er en fordypet reise inn i hver av chakraene. En deilig mulighet til virkelig å komme inn i kontakt og få beveget på ting i det indre.

Disse kveldene tilbys som åpne kvelder, der man kan velge å være med på en, noen eller alle.

Tilbys som månedlige kvelder.

7 enkelt kvelder a 2,5 timer

Pris: 400, pr kveld