Du er et unikt uttrykk for liv..

Oppdatert: 23. aug. 2020

Det har aldri fantes, og vil aldri igjen finnes, noen akkurat sånn som deg. Du er et unikt uttrykk for liv. Både i dine styrker og dine svakheter.

Du er liv i fast form, skapt i støpeskjeen av din familie og kultur, men med din helt unike kvalitet og reise. Når du tillater deg å være deg selv, til det fulle, frigjør du også de kvalitetene som kan tjene verden best.

Du kan finne din plass, og verden kan få glede og nytte av dine kvaliteter.Så, istedet for å bruke livet ditt på å løpe fra deg selv, og prøve å bli en annen. Istedet for å prøve å bli som naboen eller modellen i bladet eller idrettstjernen på tv, kan du ikke heller gå inn og hente frem det som er unikt deg? Det er plass til deg i verden, og verden trenger dine kvaliteter. Og, desto mer du tillater deg å være deg selv, vil du også treffe mennesker som faktisk setter pris på akkurat det. Du vil oppleve at du blir omgitt av mennesker som faktisk liker deg for den du er, og som du kan ha det gøy med, på din måte, i stedet for å prøve å tekkes de som mener du burde vært noe annet.


God reise hjem i deg selv

  1. #selfacceptance #lifestyle #bethechange

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle