top of page

Tantra

Tantra er en forståelse av at kropp, sinn og liv er et uttrykk for bevissthet og form i utfoldelse. Den innehar noen av de dypeste innsiktene jeg har møtt på angående den menneskelige kropp og sinn, og er samtidig en av de få filosofiene som forstår seksualkraften vår som del av livskraften vår, en kraft som kan vekke alt i oss til liv.
Jeg har studert både klassisk og nyere tantra, det som gjerne også kalles bevisst seksualitet, og begge deler byr på viktige ressurser for det vi mennesker møter på i vår hverdag i dag.

Two%20Dried%20Leaves_edited.jpg

Tantriske tilbud

En-til-en, kurs & åpne kvelder

Tantradame_liten.jpg

Personlig veiledning

Å åpne dybdene av deg selv

Enten du er interessert i de dypere åndelige og selvutviklene aspektene av tantra, eller du ønsker å bruke den tantriske forståelsen til å øke flyten av seksualitet og vitalitet i kroppen, øke nærhet i relasjoner eller lære å sublimere energiene, er du hjertelig velkommen.

Alt etter hva du selv ønsker, og hva som er temaene du bringer, henter vi frem teknikker og forståelser som kan hjelpe deg på veien.

Tantra kvelder

En sanselig reise i deg selv

Velkommen til sanselige kvelder der vi jobber med kraften i kropp og sinn ut i fra et tantrisk perspektiv.

Gjennom øvelser, meditasjon og bevegelse
åpner og forsterker vi kontakten mellom kropp og sinn. Dette
vekker opp den iboende livskraften i kroppen som igjen åpner opp for mer glede, tilstedeværelse og sanselighet i livet.


Vi jobber med møtepunkt og øvelser to-og-to, for å bli var på sansene våre, for å kjenne på møtepunkt, for å oppleve essensen bakenfor, og for en mulighet til å gå ut av begrensete mønstre. I disse øvelsene har vi en unik mulighet til å bli kjent med, og gjennomskue, alt dette som foregår i kropp og sinn, som stenger oss ute fra å være tilstede, være den vi virkelig er eller fra å leve fullt ut.

Fokuset ligger på å åpne for mer liv, mer glede, mer DEG - å gjøre livet større og mer LEVENDE.

Tantra-kvelder_edited.jpg
dreamstime_s_11498903.jpg

Tantra kurs

Et dypere dykk inn i tantraens verden

I disse helgene utforsker vi ulike sider av og temaer i tantraen.

Tantra er enormt mye, og det finnes et utall av retninger, med ulike fokus og sannheter.

Vi jobber i det rommet og forståelsen av, at inni et hvert menneske ligger uendelige ressurser og der finnes også bruksanvisningen til den enkeltes liv.

Der ligger veien til glede og mening, og til å finne din plass i verden og ditt bidrag.

Nøkkelen ligger i kontakt, og i frigjøring fra krav og forestillinger om hvem du er og hva som er rett og galt. Vi jobber med både klassiske og nyere tantriske meditasjoner og teknikker.

Vi jobber med å få tilgang på livskraften og å la den flyte gjennom kropp og sinn. Dette skaper frigjøring, og en større opplevelse av hvem man er.

Vi jobber også med berøring, fordi det får oss til å våkne inn i kontakt med kroppen vår og det som ligger der, og fordi de fleste trenger det.
Trenger å kjenne kontakt, nærhet og bekreftelse i det fysiske.
Og, fordi det er en nøkkel til å bli bevisst.

Svettehytte

Renselse i moder jords livmor

Vi holder jevnlig svettehytter på Bjørgegaarden i Nordhordalan. Disse svettehyttene holdes i et tantrisk-sjamanistisk perspektiv, med sterkt fokus på symbolikken i det vi gjør.

Svettehytten representerer moder jords livmor, livmoren alt liv fødes fra. Her i dette varme, fuktige mørket, møter vi oss selv og mulighetene til å transformere våre egne liv.
Det store bålet som gir varmen til hytten og steinene, representerer ilden, kraften, det maskuline, og inn i denne legger vi våre fokus og intensjoner for hytten.
Velkommen!


Svettehytte_dekket_med_l%25C3%25B8per_ed
meg_og_Monica_latter.jpg

Podkast

Tantrika

Med basis i samarbeidet vårt, har Monica Josefine Hjelle og jeg laget en podkast om tantra, seksualitet, parforhold og kjærlighet. Dette er en "hverdagspodkast" som tar tantraen ned på jorden og inn i hverdagslivet. Inn i møtepunkt i forhold, og one-night-stands, gjennom gleder og problematikker, til løsninger som kan skape mer glede og nærhet.

Link til Tantrika podkasten

bottom of page